Prijzen

Als baasje wil je goede zorg voor je dier en weet je dat goede diergeneeskundige zorg geld kost, tegelijkertijd heb je ook andere financiële verplichtingen en wil je zeker niet teveel betalen. Je betaalt bij Daan wat nodig is, maar zeker niet meer. De prijzen van de producten en diensten zijn gefundeerd en uit te leggen aan de klant.

 

Consultaties – enkel op afspraak

Consult inclusief algemeen lichamelijk onderzoek van hond, kat, konijn en knaagdier:

  • maandag – vrijdag (09.00-18.00 uur): € 41,25 incl. btw
  • Zaterdag (09.00-11.00 uur): €79,25 incl. btw 

Vaccinaties

Hond

Kernvaccinaties (van belang voor elke hond):

Kleine  cocktail (Ziekte van Weil / Leptospirose / “rattenziekte”) + consult + lichamelijk onderzoek: € 57,25 incl. btw

Grote cocktail (Distemper, besmettelijke Hepatitis en Caniene Parvo) +Ziekte van Weil met consult + lichamelijk onderzoek: € 59,25 incl. btw

De grote cocktail van het merk dat Daan gebruikt, is slechts 1 x per 3 jaar nodig in plaats van elk jaar. In dit jaar vervangt deze grote cocktail-enting de kleine cocktail.

Aanvullende vaccinaties:

Jaarlijks: Kennelhoest (intranasaal vaccin): Verplicht bij de meeste hondenopvangen / kennels / pensions en bij gedrags- en puppycursussen. Aan te raden bij contact met andere honden.
Indien i.c.m. grote of kleine cocktail: € 33,25 incl. btw

Rabiës (Hondsdolheid)
Deze vaccinatie is wettelijk verplicht wanneer u met uw dier over de landsgrens gaat (in Zuid-Limburg zijn de grenzen voor veel mensen op loop- of fietsafstand en is men al snel, zonder het te merken in het buitenland) – Deze vaccinatie is drie jaar geldig. Indien i.c.m. grote of kleine cocktail: € 39,25 incl. btw

Aanvullende vaccinaties zijn ook los mogelijk i.c.m. een consult

Kat

  • Kattenziekte en niesziekte (inclusief consult +lichamelijk onderzoek): €59,25 incl. btw
  • Niesziekte (inclusief consult +lichamelijk onderzoek): €57,25 incl. btw

Konijn

– Complete cocktail enting nobivac plus: Myxomatose + RHD 1 + RHD 2 + lichamelijk onderzoek (inclusief gratis voedingsadvies indien nodig): € 52,25 incl. btw

Operaties

 

De kosten van een operatie zijn onder meer afhankelijk van de aard van de operatie en het lichaamsgewicht van het dier. De prijzen van ingrepen zijn daarom niet opgenomen in bovenstaande lijst. Neem voor informatie omtrent de prijs gerust contact op.

 

Afzeggen afspraak

Er is veel vraag naar hulp van de dierenarts. Het is daarom extra vervelend als klanten niet of niet tijdig afzeggen. Het opnieuw inplannen van de agenda neemt veel tijd in beslag, die beter aan het helpen van dieren kan worden besteed. 

Een afspraak afzeggen dient minimaal 24 uur vantevoren via Whatsapp, e-mail of telefonisch te gebeuren. Indien een afspraak niet of niet tijdig wordt afgezegd, wordt minimaal de prijs van een consult in rekening gebracht.

 

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008, die via deze website geprint kunnen worden (klik hier voor de algemene voorwaarden).