Prijzen

Als baasje wil je goede zorg voor je dier en weet je dat goede diergeneeskundige zorg geld kost, tegelijkertijd heb je ook andere financiële verplichtingen en wil je zeker niet teveel betalen. Dat snappen we! Je betaalt bij ons wat nodig is, maar zeker niet meer. De prijzen van onze producten en diensten zijn gefundeerd en uit te leggen aan de klant.

Prijslijst diensten

alle prijzen zijn inclusief 21% btw

Consultaties

Consult inclusief algemeen lichamelijk onderzoek van hond, kat, konijn en knaagdier:

  • maandag – vrijdag (09.00-19.00 uur): € 32,25
  • zaterdag – zondag (10.00-12.00 uur): € 67,25

Gebitsbehandelingen hond en kat

  • Ultrasone tandreiniging onder anesthesie (incl. anesthesie): € 115,25

Vaccinaties

Hond

Kernvaccinaties (van belang voor elke hond):

Kleine  cocktail (Ziekte van Weil / Leptospirose / “rattenziekte”) met consult en lichamelijk onderzoek: € 39,25

Grote cocktail (Distemper, besmettelijke Hepatitis en Caniene Parvo) met Ziekte van Weil met consult en lichamelijk onderzoek: € 44,25 De grote cocktail van het merk dat wij gebruiken, is slechts 1 x per 3 jaar nodig in plaats van elk jaar. In dit jaar vervangt deze cocktail-enting de kleine cocktail.

Aanvullende vaccinaties :

Jaarlijks: Kennelhoest (intranasaal vaccin): Verplicht bij de meeste hondenopvangen / kennels / pensions en bij gedrags- en puppycursussen. Aan te raden bij contact met andere honden.
Indien i.c.m. grote of kleine cocktail*: € 25,25

Rabiës (Hondsdolheid)
Deze vaccinatie is wettelijk verplicht wanneer u met uw dier over de landsgrens gaat (in Zuid-Limburg zijn de grenzen voor veel mensen op loop- of fietsafstand en is men al snel, zonder het te merken in het buitenland) – Deze vaccinatie is drie jaar geldig. Indien i.c.m. grote of kleine cocktail*: € 25,25

* ook los mogelijk i.c.m. een consult

Kat

  • Kattenziekte en niesziekte (inclusief consult en lichamelijk onderzoek): €42,25

Konijn

Complete enting met lichamelijk onderzoek – Myxomatose + VHS1/RHD1 + VHS2/RHD2

Bij 1 konijn:  € 49,25 per konijn

Bij meerdere konijnen: € 7,50 tot € 20,00 korting per konijn, afhankelijk van het aantal konijnen (zie Groepskorting).

Groepskorting

Heeft u een groep konijnen of laat u uw konijnen tegelijk enten met deze van uw buren/vrienden/kennissen/familieleden? Dan kunnen de vaccins met grote korting ingekocht worden bij de groothandel (oa. door een grote vaccinflacon met meerdere dosissen te bestellen). Uw korting is afhankelijk van het totaal aantal konijnen en kan oplopen tot € 20,00 per konijn! De entingen moeten op hetzelfde dagdeel plaatsvinden omdat een geopende flacon met meerdere dosissen slechts enkele uren houdbaar is.

Operaties

De kosten van een operatie zijn onder meer afhankelijk van de aard van de operatie en het lichaamsgewicht van het dier. De prijzen van ingrepen zijn daarom niet opgenomen in bovenstaande lijst. Neem voor informatie omtrent de prijs gerust contact met ons op. Wij hanteren complete prijzen bij operaties. Dit wil zeggen dat bij de prijs van de operatie de anesthesie inbegrepen is, alsook eventuele pijnstilling voor thuis en indien een controlebezoek nodig is, is ook dit inbegrepen.

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008, die via deze website geprint kunnen worden (klik hier voor de algemene voorwaarden).