Prijzen

Als baasje wil je goede zorg voor je dier en weet je dat goede diergeneeskundige zorg geld kost, tegelijkertijd heb je ook andere financiële verplichtingen en wil je zeker niet teveel betalen. Dat snappen we! Je betaalt bij ons wat nodig is, maar zeker niet meer. De prijzen van onze producten en diensten zijn gefundeerd en uit te leggen aan de klant.

Consultaties

Consult inclusief algemeen lichamelijk onderzoek van hond, kat, konijn en knaagdier:

  • maandag – vrijdag (09.00-19.00 uur): € 32,25 incl. btw
  • zaterdag – zondag (10.00-12.00 uur): € 67,25 incl. btw

Gebitsbehandelingen hond en kat

  • Ultrasone tandreiniging onder anesthesie (incl. anesthesie): € 115,25 incl. btw

Vaccinaties

Hond

Kernvaccinaties (van belang voor elke hond):

Kleine  cocktail (Ziekte van Weil / Leptospirose / “rattenziekte”) + consult + lichamelijk onderzoek: € 39,25 incl. btw

Grote cocktail (Distemper, besmettelijke Hepatitis en Caniene Parvo) +Ziekte van Weil met consult + lichamelijk onderzoek: € 44,25 incl. btw

De grote cocktail van het merk dat wij gebruiken, is slechts 1 x per 3 jaar nodig in plaats van elk jaar. In dit jaar vervangt deze grote cocktail-enting de kleine cocktail.

Aanvullende vaccinaties:

Jaarlijks: Kennelhoest (intranasaal vaccin): Verplicht bij de meeste hondenopvangen / kennels / pensions en bij gedrags- en puppycursussen. Aan te raden bij contact met andere honden.
Indien i.c.m. grote of kleine cocktail: € 25,25 incl. btw

Rabiës (Hondsdolheid)
Deze vaccinatie is wettelijk verplicht wanneer u met uw dier over de landsgrens gaat (in Zuid-Limburg zijn de grenzen voor veel mensen op loop- of fietsafstand en is men al snel, zonder het te merken in het buitenland) – Deze vaccinatie is drie jaar geldig. Indien i.c.m. grote of kleine cocktail: € 25,25 incl. btw

Aanvullende vaccinaties zijn ook los mogelijk i.c.m. een consult

Kat

  • Kattenziekte en niesziekte (inclusief consult +lichamelijk onderzoek): €42,25 incl. btw

Konijn

– Nieuwe complete cocktail enting nobivac plus: Myxomatose + RHD 1 + RHD 2 + lichamelijk onderzoek (inclusief gratis voedingsadvies indien nodig): € 39,25 incl. btw

Myxomatose + RHD 1 + lichamelijk onderzoek: € 39,95 incl. btw

(Bij gelijktijdige enting van meerdere konijnen: €7,50 korting per konijn)

RHD 2 (i.c.m. bovenstaande enting): € 12,50 incl. btw

Operaties

De kosten van een operatie zijn onder meer afhankelijk van de aard van de operatie en het lichaamsgewicht van het dier. De prijzen van ingrepen zijn daarom niet opgenomen in bovenstaande lijst. Neem voor informatie omtrent de prijs gerust contact met ons op. Wij hanteren complete prijzen bij operaties. Dit wil zeggen dat bij de prijs van de operatie de anesthesie inbegrepen is, alsook eventuele pijnstilling voor thuis en indien een controlebezoek nodig is, is ook dit inbegrepen.

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008, die via deze website geprint kunnen worden (klik hier voor de algemene voorwaarden).